torstai 17. tammikuuta 2013

Hei taas, pitkästä aikaa !

Tämä on minun elämääni juuri nyt. Kuvaan kaiken minkä syön. Joskus kuvat ovat ajatuksella otettuja, ruoka aseteltua ja toisinaan olen jo ehtinyt aloittaa syömisen kun muistan, että kuva. Joskus unohdan kuvata, mutta kirjaan kyllä syömiseni Mealtrackeriin. Oletko tutustunut tuohon ? Täällä Elleissä sitä tarjotaan ilmaiseksi käyttöösi. Tosin ilman ravitsemusterapeuttia.
Välillä kuvaan myös  sen mitä jäi syömättä. Tässä jäi syömättä porkkanat, koska nämä oli pahoja pakasteporkkanoita. Yäk. Kyllä tuoreesta itse keitetty on ihan paras.
 


Aloitin projektini siis 5.12.2012 ja painolukema oli 77.9 kg
Nyt n. 6 viikkoa myöhemmin painoni on 74.3 kg.
 

Painoni on pudonnut elämäntapamuutoksen myötä, ruokavaliota muokkaamalla, kasviksia lisäten, herkkuja vähentäen. Liikunta on ollut hyvin pienessä osassa, ennen joulua aloitin kävelylenkit, mutta flunssan iskettyä en ole juurikaan voinut liikkua. Joten voisinpa sanoa, että pääosin olen laihtunut syömällä oikein. 

Tätä projektia yhdessä ravitsemusterapeutin kanssa on jäljellä enää helmikuun alkuun, mutta toki siitä jatkan vielä. Ja toivon, että tämä flunssakin tästä pian taittuu pois niin pääsee oikeasti liikkumaan.


1 kommentti:

MiinusKymmenen kirjoitti...

Kiva lukea sun kuulumisia, ja vielä näin hyviä kuulumisia :-) Ihanaa kun kevät alkaa!