keskiviikko 12. syyskuuta 2012

YrittääYrittää !


Ihan alkuun pahoittelut kun en hirveästi käy blogeissanne kommentoimassa. Käytän useimmiten tätä läppäriä kun tää on niin kätevä. Ja tältä läppäriltä en voi kommentoida blogeja, joissa kommentointi ei aukea omaan ponnahdusikkunaan. Typerä ongelma, johon en ole löytänyt ratkaisua. Pöytäkonnelta kommentointi onnistuu ihan miten vaan ja mihin vaan. Ehkäpä nyt vapaapäivinäni avaan sen koneen ja käyn kommentoimassa jotain teille.

Mutta asiaan. Tai ei mulla mitään asiaa ole. Kunhan höpöttelen.

Tässä kuitenkin kuva äskeisestä salaattilounaasta, jonka tein ja söin.
 
Jääsalaattia, kurkkua, kinkkua, fetajuustoa, sinappista salaatinkastiketta ja ruisleipä ilman lisukkeita. Jälkkäriksi sitten teetä ja näitä Maria-keksejä, jotka kannoin Mallorcalta kotiin :). Saatiin nämä vikana iltana kun meille tuotiin Picnic-aamupala huoneeseemme seuraavaa aamua varten. Kun lähdimme niin aikaisin niin saimme sellaisen. No, eipä se hääppöinen ollut, keksit nappasin mukaamme.

Niin, olihan mulla asiaa. Tänään nimittäin laitan postissa 5 Smartum-liikuntaseteliä menemään Kotijumpat sivustolle ja kaiken järjen mukaan mun pitäs saada kuukauden käyttöaika sinne jumppasivustolle. Ajattelin, että ei niin hirveä menetys jos en innostukaan, mutta ehkä se jopa saa minut innostumaan. Kun olen maksanut kerran. Vähän jännittää tuo postissa seteleiden lähettäminen, mutta siinäkin otan riskin ja testaan. Ihan normipostissa ne laitan vielä menemään. Kiva systeemi jos vaan toimii. Kätevää kyllä kun tuonnekin voi maksaa noilla seteleillä, muuten tuskin kokeilisin. Kerran olen testannut noita jumppia kun sai päivän kokeilla ilmaiseksi. Ihan kivoja ne on.

Että semmosta. Nyt illaksi töihin.

Ei kommentteja: