perjantai 24. elokuuta 2012

HeiHei, palaan kyllä pian !

Tämä viikko meni hieman erilailla kuin suunnittelin. Kuitenkin kaikki hommat matkaa varten olen saanut tehtyä, pyykkinarulta vielä loput vaatteet mukaan. Onneksi viime viikolla ja sitä edellisenä pikkuhiljaa ostin mitä reissua varten tarvitsee, tällä viikolla en olisi jaksanut.

Tällä hetkellä olotila on flunssaa lukuunottamatta suhteellisen hyvä. Eilen otin "vaan" 2 tablettia ParaTabs 1 gja yhden Burana 600 mg:sen. Liekö tuo ParaTabs oli sitten askel eteenpäin tuon jalan suhteen, tiiä tuota. Aiemminhan olin ottanut Panacodia yöksi, mutta ei siitä minusta niin isoa hyötyä ollut kuin olisin uskonut. Siis kun minulle kerrottiin, että se auttaa tehokkaasti. Ehkä elimistöni ei osannut sitä hyödyntää tarpeeksi hyvin.

Pöydällä lojuu yksi Burana 600 mg. Tässä mietin, että otanko sen. Toisaalta ihan tämän flunssan takia olisi hyvä ehkä ylläpitää buranakuuria, toisaalta taas haluaisin kokeilla olla ilman lääkkeitä. Että keho hoitaisi itse itseään. Mutta huomenna ennen lentokoneeseen menoa on ainakin otettava burana, ihan vaan kun on tämä flunssa ja en halua, että nousussa ja laskussa poskiontelot alkaa jyskyttää. Nenäsuihketta toki myös.

Minä toivon, että jalka-/selkäkipu on historiaa. Antaisi edes reissun ajan minun olla rauhassa :). Ainakin parempaan suuntaan ollaan menossa. Vielä juilii ja tuntuu, mutta ei siinämäärin kuin aiemmin. Tämä räkämäärähän se on pakko ottaa reissuun mukaan, vaikka eihän lentoasemallakaan saa nesteitä viedä kansainväliselle alueelle. Jospa tämä olisi sallittua :). 

"Hyvä" puoli kai tässä on ollut se, että minulle ei ole maistunut ruoka kuten normaalisti. Tosin se ei ole sinänsä hyvä asia, koska se kielii minun tapauksessani, etten ole täysin terve. Oikeastaan mieleni ei ole hirveästi tehnyt mitään herkkuja. Söin kyllä eilen jäätelöä kun teki mieli jotain raikasta. 
Mutta Mallorcasta...menemme ensin Pagueraan. Nuoli osoittaa siihen suuntaan, josta paikan löydät. Täällä olemme ensimmäiset 5 yötä.

Sitten menemme Puerto Pollensaan. Täällä vietämme viimeiset 6 yötä.

http://www.wordtravels.com/images/map/Spain/Puerto_Pollensa_map.jpg 
 
Ja kun reissusta palaan, toivon, että kroppani sallii taas liikkumisen ja normaalin elämän. Ja sitten on kyllä pakko laittaa syömiset ja liikunta asiat kuntoon. Niin, että siitä tulee elämäntapa.

LISÄYS :  Kauheeta ! Punnitsin itseni äsken kun piti sitten punnita itseni matkalaukkujen kanssa, että tietää niiden painon. HItto, puntari näytti 77.1 kg. No, puolustukseksi sanottakoon, että aamupalat oli jo massussa ja vaatteet päällä. Yleensä punnaan itseni ilman vaatteita ja ennen aamupalaa. Mutta silti, kauheeta :) ! No, en jaksa nyt siitä murehtia, pääasia, että olen lähes terve ja pääsen matkaan !

2 kommenttia:

CarbMama kirjoitti...

Aurinkoista ja rentouttavaa matkaa! Laihista voi sitten jatkaa reissun jälkeen... :)

MiinusKymmenen kirjoitti...

Hyvää lomaa!