tiistai 14. elokuuta 2012

Paluu arkeen.


Noniin. Tänään en edes käynyt vaa'alla. Olen tavallaan siirtänyt punnituspäivän loppuviikolle. Varsinaista päivää on vaikea sanoa, ehkä perjantai tai lauantai.

Mökillä oltiin ja olo on sen mukainen. Kello on pian puoli yksi ja en ole vielä tänään syönyt mitään, juonut vain kupillisen teetä ja lasillisen vettä. Ei ole ollut nälkä. Eli viikonloppuna todella syötiin hyvin. Vatsa kertoo sen myös. Oikuttelee. Mutta nyt puuro hautuu, pian syön sitä :). 

Mökillä syötiin sipsejä, karkkia, keksejä. Juotiin kermalikööriä, siideriä. Söimme myös herkulliset naudan ulkofilepihvit, pottuja omasta maasta ja salaattia. Kiukaalla tehtiin makkaraa ja nakkejakin. Oli täydellisen ihana mökkiviikonloppu ! En kadu edes herkutteluja.


Sorsa kävi pihassa moikkailemassa.


Mökiltä kotiinpäin.

Mutta nyt taas viikko keveämmin. Viikonlopuksi menemme taas mökille, tällä kertaa vain yhdeksi yöksi, joten jospa saisi pidettyä itsensä kurissa. 

Ensi viikon viikonloppuna lähdemmekin sitten Mallorcalle. En ole siinä painossa, mitä haluaisin, mutta mitä väliä. Mahtava reissu varmasti edessä ! 


1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Ihanaa, rentouttavaa matkaa!